Benefičný koncert pre telesne postihnuté deti - 25. november 2009

28.11.2009 18:48

Dňa 25. novembra 2009 o 18.00 hod. sa uskutočnil v ARÉNE Poprad  Benefičný koncert pre telesne postihnuté deti a ich kamarátov - "Deti deťom". Akciu organizovalo Občianske združenie pre telesne postihnuté deti v okrese Poprad (www.oztpd.sk) v spolupráci soSpojenou školou Dominika Tatarku v Poprade www.gpdt.sk ) a pod záštitou primátora mesta Poprad Ing. Antona Danka.  Na koncerte vystúpili telesne postihnuté deti spolu so svojimi spolužiakmi, ako aj vzácni hostia. Povzbudiť telesne postihnuté deti a ich spolužiakov prišli deti zo základných a stredných škôl v meste Poprad, ale aj deti zo Špeciálnej školy z Popradu. Okrem iných účinkovali LOBO so skupinou, tanečné štúdio SUPER Poprad, OLD SCHOOL BROTHERS (víťazi Slovensko má talent) a hudobná skupina NO NAME. Moderátormi koncertu boli Veronika Hatala a Otto Kollmann.

Deti využili toto krásne podujatie, aby ukázali svoju šikovnosť a talent aj napriek telesného handicapu. Zámerom podujatia bolo poukázať na kladnú stránku individuálnej integrácie telesne postihnutých žiakov, ktorá sa realizuje v ZŠ, Ul. mládeže, Poprad už od roku 1995.

Úspešná realizácia koncertu bola k spokojnosti organizátorov, účinkujúcich, ale aj účastníkov krásneho podujatia v predvianočnom čase.

Touto cestou chceme poďakovať všetkým, ktorí sa akoukoľvek mierou pričinili k úspechu benefičného koncertu. Srdečne ďakujeme !!!!

Nácvik na kultúrny program sa konal 3 mesiace pred benefičným koncertom každú nedeľu v tanečnom štúdiu SUPER vďaka p. Jozefovi Solusovi.

FOTO PRÍLOHA: